statisch haar
3 éénvoudige tips die je al een heel eindje verder helpen in de strijd tegen frizzy haar.
Tip 1: Keuze van juist materiaal

Wanneer je de haren borstelt of kamt gebruik dan geen plastieken materiaal, maar kies voor hout of varkenshaar. Ook bij de keuze van haardroger en styltang kies je best voor een ionisch materiaal. Tijdens het brushen of stylen van je haar zullen er ionische deeltjes terecht komen op je haar die het gevecht aan gaan met de negatief geladen deeltjes.

Tip 2: De truc met de haarlak

Spuit wat haarlak op je kam,of borstel en ga even zacht over je haar. Je zal zien dat je haar direct maar spijtig genoeg wel maar tijdelijk statischvrij is. Ik doe ook altijd een beetje lak in mijn muts om zo mij haar te beschermen tegen statische wrijving.

Tip 3: handcreme

Je zal waarschijnlijk met dit koude weer ook zien dat je handen uitdrogen? En dan ga je waarschijnlijk smeren met handcreme. Waarom doe je dat niet met je haar? Wij hebben bij happines.box een droogconditioner, die je zo op je droog haar kan sprayen om je haar direct terug te voeden en te herstellen. Heb je hem niet bij smeer dan je handen in met handcreme en ga dan heel zachtjes over je haar om zo je statisch haar even in te dijken.

Heb je nog vragen stel ze hieronder?.