+32 497 28 19 53 ines@happinesbox.eu

Winkelmandje

Living Proof

Transformeer je haar.  Laat het er gezonder uitzien. Sterker. Dit is haarverzorging op een ander niveau.  Geen valse beloftes.  Gewoon eerlijk, met merkbare resultaten.

the Living Proof Story

10 jaar geleden vormde onze grondlegger Dr. Bob Langer, een MIT Institure professor en één van de meest onderscheiden wetenschappers in de geschiedenis en houder van meer patenten dan eender welke andere geleerde behalve Thomas Edison, een team met een aantal biotech veteranen om de schoonheidsindustrie aan te pakken.

Zij analyseerden honderden producten in het labo en ontdekte dat de meesten gemaakt waren van dezelfde vrij beschikbare ingrediënten.  Aangezien de werkende stoffen in alle producten zo goed als dezelfde waren, zijn de verschillende beloftes die ze vooropstelden niets meer dan marketing.

Dit inspireerde de oprichten van Living Proof om de problemen op te lossen die de schoonheidsindustrie niet echt aanpakte.  In een laboratorium nabij het MIT werkten deze biotech ingenieurs samen met haar stylisten om moleculen te ontwikkelen die resultaten garanderen die je kan zien vanop afstand.  Deze combinatie van kunst en wetenschap is de alchemie waaruit Living Proof werd geboren.

We gebruiken maïzena om vuil te simuleren op het haar.  De OFPMA technologie stoot vuil en olie af, terwijl de zijde van het haar behandeld met een vrij verkrijgbaar product dat gewoonweg niet doet.

het verschil.  onze gepatenteerde wetenschap.

Uitvinding 1 : OFPMA, de gezond-haar-molecule

We ontdekten een superieure manier om haar te verzorgen – vele malen beter dan de oude industriestandaard met siliconen.  Onze gepatenteerde molecule OFPMA, creëert een ultradunne, onzichtbare beschermlaag rond elk haartje.

OFMPA
  • stoot vuil en olie af
  • gaat vochtigheid tegen en creëert op termijn gezonder haar
  • polijst, versterkt en beschermt je haar

De PBAE technologie creëert ruimte tussen de haarlokken waardoor het aanvoelt alsof je meer haar hebt.

Uitvinding 2: PBAE, onze volume molecule

Living Proof ontdekte een betere manier om volume, body en dikte te creëren zonder gebruik te maken van stijve, kleverige harsen.  De molecule PBAE is een piepkleine molecule met ruime impact.  Letterlijk.

PBAE is een meer efficiënte manier om volume en body in je haar te brengen.  Het creëert een microscopisch patroon van verdikkingspunten op elk haartje voor een langdurende, voelbare dikte en volume.

BPAE
  • laat dun, fijn haar zich gedragen en aanvoelen als dik, vol haar
  • bouwt heropgeleeft, langdurig volume zonder stijfheid
  • creëert wrijving tussen de haren, de échte fysica achter textuur en volume, zelfs op het fijnste haar

the Living Proof Lifestyle.

Het complete gamma producten transformeert haar tot het meest natuurlijke en gezonde haar mogelijk, zowel in uitzicht als gevoel.

De producten werken simpelweg omdat we problemen oplossen met wetenschap in plaats van de problemen te verdoezelen met zware siliconen en stijve harsen.

Er is letterlijk geen vergelijkbaar product op de markt.  En we hebben de patenten om het te bewijzen.

Living Proof is een investering in de gezondheid van je haar.

The Living Proof Lifestyle is een verandering van je gewoontes en routines en van je haar.

Dé product video's van Living proofOnze eigen video's met uitleg van Ines over de fantastische, eigenzinnige, op wetenschap gebaseerde producten.

Altijd up-to-date? Schrijf je nu in en ontvang nieuwtjes over producten, kortingen, winacties, haartrends en meer :

Categories: ,
Clients:
Tags: