Mannen en hun haarverlies!

Heb jij ook last van een terugtrekkende haargrens of ken jij iemand die zich zorgen maakt over zijn dunner wordend haar?

70% van de mannen krijgt te maken met dunner wordend haar of zelfs kaalheid.

Producten

Er zijn momenteel heel wat producten op de markt en iedereen belooft je terug die volle bos haar. Maar kan dat eigenlijk?

Vooraleerst heb je mannen die hun haar verliezen door een erfelijke aandoening of mooier gezegd alopecia androgenetica. Hier zorgt een genetische factoren ervoor dat je haar dunner wordt en in latere fase uitvalt.

Je kan ook tijdelijk te maken krijgen met haaruitval door fysieke of psychische factoren. Ook mooier gezegd telogeen effuvium, bijvoorbeeld door

1. Stress (maar ja wie heeft dat nu niet)

2. Hoge koorts

3. Infectie

4. Streng dieet of te snel vermageren

5. Alcoholmisbruik

Wondermiddelen bestaan niet

Ik wil alle mannen behoeden om veel geld uit te geven aan zogezegde wondermiddelen. Die bestaan helemaal niet. Haar dat weg is, is weg, jammer maar helaas. Je kan wel met de juiste producten het proces afremmen en het haarverlies indijken. Door je dunner wordend haar op de juiste manier te verzorgen zodat het dikker aanvoelt en er volumineuzer uitziet.

Wat helpt dan wel?

1. Gezonde voeding met genoeg vitaminen en mineralen. Als ondersteuning kan je een voedingssupplement bijnemen met aminozuren,vitaminen B, C en E, en zink.

2. Gebruik van aangepaste haarproducten. Zodat je haar er dikker en voller gaat uitzien. Je dunner wordend haar heeft juist erg veel nood aan de juiste verzorging en ondersteuning.

Mijn tip! Gebruik de Stimulate.Me Wash & Rinse in combinatie met Thick.Again, alle drie van Kevin.Murphy. Je haar oogt onmiddellijk dikker en voller. Dit trio is speciaal ontwikkeld voor de man met dunner wordend haar.

K.MEN

The men’s department

Haar is heilig… niet alleen voor vrouwen. Dus mannen, laten wij nu net aantal producten hebben speciaal voor men’s hair! Begin bij een goede basis en was je haar altijd met een shampoo en een conditioner. Wil jij je haar extra verzorging geven, maak dan je daily refreshing routine compleet met een treatment. Voeg voor de finishing touch een van onze styling waxes of crèmes toe en je perfect hair day never ends.