Nu de lente al eens komt piepen  is het het ideaal moment om terug tijd te nemen voor je haar. Je haren af en toe detoxen kan echt wonderen doen voor je haar en hoofdhuid.

Wat zijn de voordelen voor je haren en hoofdhuid?

Af en toe heeft je haar een broodnodige detox nodig om het overtollig talg en ongewenst productresidu en chemicaliën uit je haar te verwijderen. Een zachte detox-shampoo zuivert het haar, maakt het schoon en verfrist en verlevendigt het haar, reinigt de hoofdhuid en brengt deze weer in balans. Een goede detox-shampoo reinigt diep, maar neemt de natuurlijke oliën en de haarkleur van het haar niet weg.

Kijk eens wanneer je savonds je gelaat reiningd wat er allemaal achter blijft op je watje. Die vuiligheid beland ook op je haar en zorgt voor  doffe haren.

Heb je gekleurd haar?

Wees gerust, want een goede detox-shampoo vervaagt je kleur niet. Het zorgt er juist voor dat je haar volledig schoon is en je haarkleur terug herleeft. Ik raad een detox shampoo ook altijd aan bij onze blondines of grijze dames. vaak zien we dat de haren naar verloop van tijd een gelige doffe schijn krijgen. Wanneer de mensen dan thuis de haren gaan wassen met een detox is die gelige gloed er direct uit. Door je haren te detoxen kunnen andere producten zolas een zilvershampoo of verzorging beter hun werk doen. Ook kunnen haarmaskers of voedende shampoos en conditioners beter indringen in de haren omdat er geen restjes meer achter zijn gebkeven op de haren.

Heb je last van een geïrriteerde hoofdhuid met schilfers, al dan niet vet of droog? Dan zal je detox-shampoo je haar en hoofdhuid ontstressen en kalmeren. Ik gebruik mijn detox-shampoo steevast als eerste bij elke wasbeurt. Ik heb gemerkt dat dan mijn tweede wasbeurt met mijn aangepaste shampoo beter zijn werk kan doen zodat mijn haar nadien langer proper blijft. Ook zeker bij mensen die nadien een aangepaste shampoo gebruiken tegen roos of een geiriteerde hoofdhuid.

Ik vergelijk het graag als volgt: als ik mijn huis poets zal ik eerst stofzuigen en dan als het overtollig vuil weg is mijn vloer met nat ga schoonvegen. Zo werkt een goede detox shampoo ook

VOORDELEN

1. Verwijdert ongewenst residu van producten, polutie en chemicaliën zacht maar efficiënt

2. Ontgift en stimuleert futloos haar

3. Heb je veel kalk in je leidingwater dan zal ook de detox shampoo het achtergebleven kalk uit je haar wassen.

4. Ideale pre-shampoo

5. Frist je haarkleur op

6. Polijst je haar en exfolieert je hoofdhuid

7. Haalt alle siliconen die achter zijn gelaten op je haar door gebruik van minder goede producten uit je haar.

We hebben 2 detox shampoos in ons gamma.

1 Kevin Murphy Maxi Wash deze shampoo bevat glycolzuur uit fruitextracten en is sterk genoeg om alle residu te verwijderen met respect voor je haar en hoofdhuid. Bij Kevin Murphy wordt aangeraden om elke wasbeurt te straten met een wasbeurt Maxi wash.

2. Living Proof Detox shampoo is mijn absolute favoriet. Hij bevat actieve zwarte kool en ontgift het haar heerlijk. Mijn haar wordt niet gesptript maar enkel proper gemaakt tot in de kleinste vezel. Ik gebruik hem max 1 maal per week, waardoor je er zalig lang mee kan doen. Ik ben helemaal verkocht aan deze detox shampoo.

ProductaanbevelingenOp happinesbox heb ik twee heel goede detox shampoos