+32 497 28 19 53 ines@happinesbox.eu

Winkelmandje

Over ons

Volg je passie, en succes volgt.

Onze Missie

Het juiste verzorgingsproduct voor elk type haar.  Jouw haar verdient dat.

Onze Aanpak

De voelsprieten van Ines staan zo goed als constant op actief en geladen.  Ze gaat online en op nationale en internationale beurzen en ontmoetingsplaatsen actief op zoek naar producten die effectief doen wat ze beloven te doen voor je haar.  Na uitgebreide tests in het kapsalon en privé, worden de producten toegevoegd aan het gamma.

Ons Verhaal

Het verhaal van happines.box begint ongeveer een jaar geleden.  Maar de voorgeschiedenis duurt al vele jaren.  Al die jaren is Ines op zoek naar haarverzorgingsproducten die de meest voorkomende problemen met haar correct aanpakken en niet uitpakken met loze beloftes en uiteindelijk het ene probleem inwisselen voor het andere.

Zo gaat Ines uiteindelijk een aantal grote internationale, gespecialiseerde vakbeurzen af in binnen- en buitenland.  En daar vindt zij een aantal merken die voldoen aan de hoge eisen.  Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van kwaliteit in hun haar, belissen we om de producten online te verkopen, en niet enkel in het kapsalon.

Onze Filosofie

Wij willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van goede haarverzorgingsproducten die bovendien niet getest zijn op dieren, vrij van schadelijke stoffen en zoveel mogelijk met organische bestanddelen zijn opgebouwd.

Hallo, ik ben Ines.  Professionele kapster en altijd op zoek in binnen- en buitenland naar baanbrekende, kwalitatieve verzorgingsproducten voor alle types haar.  Ik geef jou haar de kans om te stralen!

Al meer dan 10 jaar in mijn salon “Haarfijn”, maar nu ook dankzij deze webshop.  Op basis van je haarprofiel, mijn expertise en fantastische producten, weet ik zeker dat je zeer tevreden zal zijn van je nieuwe haarverzorging.

Ines Van der Jonckheyd

Ines Van der Jonckheyd

Product hunter
Tony Spiloes

Tony Spiloes

Site & design